Bootcamp/ tarieven

Bootcamp is een ontspannen groepstraining, gericht op optimalisatie van uithoudingsvermogen en kracht. Hierbij maken we veelal gebruik van jouw eigen lichaamsgewicht, hekjes, bankjes, heuveltjes, bruggetjes, elkaar, speeltuinen, etc. Het doel van de training is het verbeteren van jouw conditie en het versterken van de diverse spiergroepen. Elke training is anders en daarnaast maken we natuurlijk veel plezier met elkaar!

De bootcamptraining bestaat standaard uit een warming-up, conditionele oefeningen en diverse krachtoefeningen.  Vaak is er een spel tussendoor en we sluiten af met een cooling-down. We passen gevarieerde en soms ook nieuwe oefeningen toe waarbij we regelmatig van oefenmateriaal gebruik maken. Vanaf 18 jaar tot ca. eind 60 ben je van harte welkom om mee te doen! De trainingen zijn bedoeld voor zowel basis als voor beginners. Er wordt niet veel maar soms wel een stukje hardgelopen tussen de oefeningen door.  Zo nu en dan is er loopscholing om de looptechniek te verbeteren. Kun je (tijdelijk) niet hardlopen dan kun je tijdens de training ook mee op een sportstep. De oefeningen worden op diverse niveaus aangeboden waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk is mee te sporten!

Op maandag en woensdag starten we om 19.15u. en 20.15u. Op zaterdag beginnen we om 08.15u. en 09.15u. We trainen op diverse plekken in Nieuw-Vennep. De training duurt één uur. Bij veel regen zoeken we een drogere plek op. De trainingen gaan altijd door!  Ook tijdens de schoolvakanties gaan we gewoon door (uitgezonderd feestdagen). Bij minder dan vijf aanmeldingen in een groep (dit gebeurt zeer incidenteel) worden beide groepen samengevoegd tot één groep. Jouw sleutels en/of telefoon kunnen mee in een rugtas die de trainer meeneemt. Veiligheid staat bij Bootcamp-Bos voorop en vanuit die basis gaan we aan de slag. Door een goede warming-up en cooling-down is de kans op blessures klein. Meedoen is uiteraard op eigen risico, maar door goed te luisteren naar jouw lichaam kun je veel voorkomen.

TARIEVEN: Heb je interesse in een gratis en vrijblijvende proeftraining of wil je meer info? mail dan naar: jan@bootcamp-bos.nl. Om mee te doen tijdens één avond òf alleen op zaterdagochtend betaal je slechts € 26,95 per kalendermaand, per 3 kalendermaanden € 74,95. Ook is het mogelijk om mee te doen op twee momenten in de week. Dan betaal je € 46,95 per kalendermaand of per 3 kalendermaanden à € 136,- Een abonnement is opzegbaar na afloop van een abonnement door een mailtje of whatsapp te sturen. Van losse trainingen kun je incidenteel gebruik maken à € 9,50 per training.

Kun jij door bepaalde omstandigheden (tijdelijk) niet voldoen aan de tarieven, neem dan persoonlijk contact met mij op. Dan kijken we naar de mogelijkheden.  Bij een abonnement kun je gebruik maken van gratis deskundig voedingsadvies. Dit advies houdt in dat je met al je vragen m.b.t. voeding terecht kunt bij Bootcamp-Bos.

Door mee te sporten met Bootcamp-Bos, steun je automatisch het goede doel want een deel gaat naar het goede doel, met name naar stichting IJM. Zij strijden wereldwijd tegen moderne (kinder)slavernij. Zie: http://www.ijmnl.org

Heb jij interesse in een rugtas (€10,-), een combi col/sportmuts (€10,-), een bidon (€7,50) of een T-shirt (€12,50) van Bootcamp-Bos? Laat het mij dan even weten.

VOORDELEN VAN BOOTCAMP-BOS OP EEN RIJ:

-Snel fit worden in een kleine groep
-Fysiek èn mentaal sterker worden
-Ca. 500-700 kilocalorieën verbranden in korte tijd
-Trainen in de buitenlucht en genieten van de natuur
-Je steunt het goede doel (zie hierboven)
-Meer motivatie dankzij het groepseffect
-Betaalbaar en persoonlijke aandacht/begeleiding
-Je wordt gestimuleerd om meer uit jezelf te halen