INHOUD/TARIEVEN

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een ontspannen groepstraining, gericht op optimalisatie van jouw uithoudingsvermogen en kracht. Hierbij maken we veelal gebruik van jouw eigen lichaamsgewicht, hekjes, bomen, bankjes, heuveltjes, bruggetjes, elkaar, speeltuinen, etc. Het doel van de training is het verbeteren van jouw conditie en het versterken van de diverse spiergroepen. Elke training is anders en Bootcamp-Bos past veel variatie toe in de trainingen. Daarnaast gaan we natuurlijk voor plezier met elkaar!

De bootcamptraining bestaat o.a. uit een warming-up, loopscholing om de looptechniek te verbeteren en diverse krachtoefeningen.  Soms een spel tussendoor en we sluiten af met een cooling-down. In de training verwerkt Bootcamp-Bos regelmatig Crossfit oefeningen en hierbij wordt gebruik gemaakt van oefenmateriaal. Vanaf 18 jaar ben je van harte welkom mee te doen! De trainingen zijn bedoeld als basis en voor beginners. Er wordt weinig hardgelopen tussen de oefeningen door. Verder heb ik enkele professionele sportsteppen. Kun je (tijdelijk) niet hardlopen dan kun je tijdens de training ook steppen als we ons verplaatsen. De oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk is om mee te doen!

Iedere maandagavond verzamelen we om 19.15 uur en 20.15 uur bij het loopbruggetje (ingang Venneperhout) vanaf het Bramerveld / Ilperveld in Getsewoud. Op zaterdagochtend verzamelen we om 08.30 u. in het Zomerpark. De training duurt één uur. Bij veel regen zoeken we een drogere plek op. De training gaat nagenoeg altijd door, ook in de (school)vakanties. Heb je interesse of wil je meer informatie dat kan via: jan@bootcamp-bos.nl. Je kunt vrijblijvend een gratis proeftraining volgen. Om mee te doen op maandag òf zaterdag betaal je €21,95 per kalendermaand of per 3 kalendermaanden €64,-. Ook is het mogelijk om mee te doen op maandag èn zaterdag. Dan betaal je €38,95 per kalendermaand of per 3 kalendermaanden €115,-. Bij een 3-kalendermaandabonnement ontvang je een gratis cadeau (t-shirt/bidon of sportmuts van bootcamp-bos) Daarnaast zijn er ook strippenkaarten beschikbaar. Voor € 39,50 kun je een 5-strippenkaart kopen (7 weken geldig) of voor € 75,- een 10-strippenkaart (15 weken geldig). Losse strippen zijn incidenteel aan te schaffen voor €8,50 Aanmelden kan per mail jan@bootcamp-bos.nl of via het contactformulier op deze site. (* zie onder het kopje reguliere groepen.)

Jouw sleutels en telefoon kunnen eventueel mee in een tas die Bootcamp-bos meeneemt. Sommige oefeningen doen we in het gras of op de grond; hierdoor kan kleding nat en/of vies worden. Veiligheid staat bij Bootcamp-Bos voorop en vanuit die basis gaan we aan de slag. Door een goede warming-up en cooling-down is de kans op blessures klein. Meedoen is uiteraard op eigen risico, maar door goed te luisteren naar je eigen lichaam kun je veel voorkomen.

VOORDELEN VAN BOOTCAMP-BOS OP EEN RIJ:

-Snel fit worden in een kleine groep (ca. 10-12 personen)
-Fysiek èn mentaal sterker worden
-Ca. 500-700 kilocalorieën verbranden in korte tijd
-Trainen in de buitenlucht en genieten van de natuur
-Door de buitenlucht 10% meer prestatie!
-Meer motivatie en saamhorigheid dankzij groepseffect
-Betaalbaar en veel persoonlijke aandacht/begeleiding
-In principe voor iedereen (leeftijd: 18jr. – ca. eind vijftig)
-Je wordt gestimuleerd om meer uit jezelf te halen!

VOEDING: Wil jij meer informatie over voedingsadvies? Kijk hier voor meer informatie.