Bootcamp/ tarieven

Bootcamp is een ontspannen groepstraining, gericht op optimalisatie van uithoudingsvermogen en kracht. Hierbij maken we veelal gebruik van jouw eigen lichaamsgewicht, hekjes, bomen, bankjes, heuveltjes, bruggetjes, elkaar, speeltuinen, etc. Het doel van de training is het verbeteren van jouw conditie en het versterken van de diverse spiergroepen. Elke training is anders en daarnaast gaan we natuurlijk voor plezier met elkaar!

De bootcamptraining bestaat o.a. uit een warming-up, regelmatig loopscholing om de looptechniek te verbeteren en diverse krachtoefeningen.  Vaak is er een spel tussendoor en we sluiten af met een cooling-down. We passen gevarieerde en soms ook nieuwe oefeningen toe waarbij we regelmatig van oefenmateriaal gebruik maken. Vanaf 18 jaar tot ca. eind 60 ben je van harte welkom om mee te doen! De trainingen zijn bedoeld voor zowel basis als voor beginners. Er wordt niet veel maar soms wel een stukje hardgelopen tussen de oefeningen door. Kun je (tijdelijk) niet hardlopen dan kun je tijdens de training ook mee op een sportstep(zie foto’s). De oefeningen worden op diverse niveaus aangeboden waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk is mee te sporten! Elke 4 à 5 maanden zijn er zogenaamde metingen (en een alternatief voor de mensen voor wie dit niet hoeft). Hierbij wordt conditie, snelheid en kracht geregistreerd. Ook deze metingen gaan op een ontspannen manier waarbij het gaat om jouw persoonlijke resultaat.

Op maandag en woensdag starten we om 19.15u. en 20.15u. Op zaterdag beginnen we om 08.15u. en 09.15u. We trainen op diverse plekken in Nieuw-Vennep. De training duurt één uur. Bij veel regen zoeken we een drogere plek op. De training gaat vrijwel altijd door! Ook tijdens de schoolvakanties gaan we gewoon door (uitgezonderd feestdagen). Jouw sleutels en/of telefoon kunnen mee in een rugtas die de trainer meeneemt. Veiligheid staat bij Bootcamp-Bos voorop en vanuit die basis gaan we aan de slag. Door een goede warming-up en cooling-down is de kans op blessures klein. Meedoen is uiteraard op eigen risico, maar door goed te luisteren naar jouw lichaam kun je veel voorkomen.

TARIEVEN: Heb je interesse in een gratis en vrijblijvende proeftraining of wil je meer info? -> jan@bootcamp-bos.nl. Om mee te doen tijdens één avond òf alleen op zaterdagochtend betaal je slechts €23,95 per kalendermaand, per 3 kalendermaanden €69,50. Ook is het mogelijk om mee te doen op twee momenten in de week. Dan betaal je €42,95 per kalendermaand of per 3 kalendermaanden à €125,- Onbeperkt sporten op alle drie de momenten kan ook als er voldoende ruimte is. Een onbeperkt kalenderabonnement kost €55,95 en onbeperkt per kwartaal is €165,-

Daarnaast zijn er strippenkaarten beschikbaar. Voor €40,- kun je een 5-strippenkaart kopen (3 maanden geldig) of voor € 77,50 een 10-strippenkaart (5 maanden geldig). Een strippenkaart is geldig voor één specifieke groep. Losse strippen zijn incidenteel aan te schaffen voor €8,50. Door mee te sporten met Bootcamp-Bos, steun je automatisch het goede doel want 10% gaat naar het goede doel, met name naar stichting IJM. Zij strijden wereldwijd tegen moderne (kinder)slavernij. Zie: http://www.ijmnl.org

Wil jij voor één tientje een t-shirt, rugtas òf combi col/sportmuts van Bootcamp-Bos? (bidon à €7,50) Laat het mij dan even weten.

VOORDELEN VAN BOOTCAMP-BOS OP EEN RIJ:

-Snel fit worden in een kleine groep
-Fysiek èn mentaal sterker worden
-Ca. 500-700 kilocalorieën verbranden in korte tijd
-Trainen in de buitenlucht en genieten van de natuur
-Je steunt het goede doel (zie hierboven)
-Meer motivatie dankzij het groepseffect
-Betaalbaar en persoonlijke aandacht/begeleiding
-Je wordt gestimuleerd om meer uit jezelf te halen