Over mij

In het kort over mijzelf:

Mijn naam is Jan Bos. Ik ben 45 jaar oud, getrouwd en ik heb twee zonen op de middelbare school. In oktober 2014 ben ik gestart met het geven van bootcamp-trainingen na eerst het diploma bootcamp-trainer behaald te hebben. Ik geef wekelijks diverse trainingen voor kleine groepen van circa 10-12 personen in Nieuw-Vennep. Daarnaast geef ik elke week bootcamptraining aan een bedrijf in Lisse.

Ik geef verder ook bootcamp voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeest, e.d. Sinds jaren ben ik actief met sport en het organiseren van buitensportactiviteiten. Ik krijg hier energie van en ik vind het heerlijk mensen fitter en sterker te maken.

Met bootcamp-bos wil ik mensen motiveren om te sporten. Hierdoor voelen de deelnemers zich fysiek èn mentaal beter! Verder brengt de groepsdynamiek extra motivatie en gezelligheid teweeg. Geniet tijdens het sporten mee van de natuur, de saamhorigheid en het extra resultaat vanwege de buitencomponent! De meeste deelnemers komen uit Nieuw-Vennep of Hoofddorp, maar ook vanuit  Lisse, Hillegom, Leimuiden, Aalsmeer, Sassenheim is het prima aan te rijden.

Wil je een gratis proeftraining of meer info?  jan@bootcamp-bos.nl of 06-17777810 | KvK nr. 62585444

IMG_2272


               Partners:

Rosemarie Teunissen : www.gewoonrosemarie.nl

Nethanja de Waard : www.Go4fit-amstelveen.nl

Arian van Gaal : www.vangaalpersonaltraining.nl

Sjoukje Bos : www.voedingsadvies-bos.nl

Denise Laan : www.vitamind.nu

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren