over mij/ ons

Team Bootcamp-Bos1

De trainers van Bootcamp-Bos stellen zich hieronder voor.

Jan

Mijn naam is Jan Bos. Ik ben 49 jaar oud, getrouwd met Sjoukje en ik heb twee volwassen zonen die nog thuis wonen. In oktober 2014 ben ik gestart met Bootcamp-Bos en het geven van bootcamp-trainingen, na eerst het diploma bootcamp-trainer behaald te hebben. Ik geef wekelijks diverse trainingen voor diverse groepen van circa 10-12 personen in Nieuw-Vennep. Sinds vele jaren ben ik actief met diverse sporten en het organiseren van buitensportactiviteiten. Ik krijg hier energie van en ik vind het heerlijk mensen fitter en sterker te maken, zowel fysiek als mentaal. Met Bootcamp-Bos wil ik mensen motiveren om meer te sporten. De groepsdynamiek geeft plezier en extra motivatie!

Elles

Mijn naam is Elles van Balen. Ik geef om de week op maandag de trainingen. Ik ben 52 jaar jong en train vanaf 2017 als bootcamper mee. Sinds 2020 ben ik actief als trainer bij Bootcamp-Bos. Ik ben ook trainer bij de Hardloop Academy, zie: www.dehardloopacademy.nl/hardlooptraining In het dagelijks leven ben ik projectmanager bij Amsterdam UMC. Ik ben getrouwd met Frits, heb twee volwassen dochters en ik woon ook in Nieuw-Vennep. Mijn passie: combineren van krachttraining en hardlopen. Ik houd er van om mijn kennis, kunde en enthousiasme voor het sporten op jou over te brengen. Specialiteit: hardloopclinics.

Mieke

Mijn naam is Mieke de Korte. Ik ben 37 jaar en woon samen met Martijn en onze twee jonge kinderen in Nieuw-Vennep. Sinds 2020 train ik met veel plezier bij Bootcamp-Bos en sinds 2021 geef ik ook regelmatig de trainingen. Hiervoor heb ik 5 jaar bootcamplessen gevolgd bij Mom in Balance. Hierdoor heb ik veel ervaring met sporten tijdens zwangerschap en back in shape. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om de juiste oefeningen bij het gewenste niveau te vinden. Naast mijn baan bij Vattenfall en mijn gezin krijg ik energie van bewegen in de buitenlucht en ik hoop jou hiervoor ook enthousiast te krijgen!

Melanie

Mijn naam is Melanie van Leeuwen. Ik ben 41 jaar oud en woon samen met Edwin en onze twee dochters in Nieuw-Vennep. Ik ben werkzaam als administratief medewerker bij de rechtbank in Amsterdam. 10 jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van bootcamp. Sinds 2020 sport ik bij Bootcamp-Bos. Naast bootcamp zaalvoetbal ik graag. Dit doe ik één keer per week als aanvoerder in ons team. Per 1 februari 2022 geef ik trainingen als trainer bij Bootcamp-Bos. Met mijn enthousiasme hoop ik jou te motiveren om lekker te bewegen.

OVERIGE PARTNERS:

Amanda Hessels: https://www.strongerbyboxing.nl/over-amanda-hessels

Arian van Gaal: http://www.vangaalpersonaltraining.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wil je een gratis proeftraining of meer informatie: jan@bootcamp-bos.nl | 06-17777810 | KvK nr. 62585444