over mij/ ons

De trainers van Bootcamp-Bos stellen zich hieronder aan jou voor:

Mijn naam is Jan Bos en sinds oktober 2014 ben ik de trotse eigenaar van Bootcamp-Bos.  Ik ben getrouwd met Sjoukje en ik heb twee volwassen zonen die nog thuis wonen. Na eerst het diploma bootcamp-trainer behaald te hebben, ben ik met veel enthousiasme mijn eigen bedrijf gestart. Ik geef wekelijks diverse trainingen aan diverse groepen van circa 10-12 personen in Nieuw-Vennep. Sinds vele jaren ben ik actief met diverse sporten en het organiseren van buitensportactiviteiten. Ik krijg hier energie van en ik vind het heerlijk mensen fitter en sterker te maken, zowel fysiek als mentaal. Met Bootcamp-Bos wil ik mensen motiveren om meer te sporten. De groepsdynamiek geeft plezier en extra motivatie!

Mail bij interesse naar:  Jan@bootcamp-bos.nl Volg Bootcamp-Bos ook op Instagram

Mijn naam is Elles van Balen. Ik geef om de week op maandag de trainingen. Ik train vanaf 2017 als bootcamper mee. Sinds 2020 ben ik actief als trainer bij Bootcamp-Bos. Ik ben ook gecertificeerd trainer bij de Hardloop Academy, zie: www.dehardloopacademy.nl/hardlooptraining In het dagelijks leven ben ik projectmanager bij Amsterdam UMC. Ik ben getrouwd met Frits, heb twee volwassen dochters en ik woon ook in Nieuw-Vennep. Mijn passie: combineren van krachttraining en hardlopen. Ik houd er van om mijn kennis, kunde en enthousiasme voor het sporten op jou over te brengen. Specialiteit: hardloopclinics.

Mijn naam is Melanie van Leeuwen. Ik woon samen met Edwin en onze twee dochters in Nieuw-Vennep. Ik ben werkzaam als administratief medewerker bij de rechtbank in Amsterdam. 10 jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van bootcamp. Sinds 2020 sport ik bij Bootcamp-Bos. Naast bootcamp, zaalvoetbal ik graag. Dit doe ik één keer per week als aanvoerder in ons team. Per 1 februari 2022 geef ik trainingen als trainer bij Bootcamp-Bos. Met mijn enthousiasme hoop ik jou te motiveren om lekker te bewegen.

Mijn naam is Iris Valk en samen met Johan woon ik sinds 2019 in Nieuw-Vennep. In 2022 zijn Johan en ik beiden gestart bij Bootcamp-Bos. Enerzijds om lekker buiten te kunnen sporten en anderzijds ook vanwege de wens om met een gezellige groep lol te maken! Beide tref je bij Bootcamp-Bos. Sinds 2023 verzorg ik zelf ook trainingen. Je mag van mij verwachten dat je een uurtje echt even eruit bent, je hoofd leeg kunt maken en met een trots en voldaan gevoel naar huis gaat!

Mijn naam is Stefan Boer. Ik woon in Nieuw-Vennep met mijn vrouw en dochtertje. Ik heb twee sportopleidingen gedaan, namelijk het CIOS en de ALO, vandaar ook mijn interesse in bootcamp. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als behandelaar voor jonge kinderen met autisme en leerkracht in het speciaal onderwijs. Jaren geleden was ik al werkzaam bij Bootcamp-Bos en nu ben ik weer terug als invaltrainer. Hiernaast zit ik ook op korfbal en wandel ik veel. Ik hoop jullie mee te kunnen nemen in mijn passie voor sport en bewegen.

Mijn naam is Mieke de Korte. Ik woon samen met Martijn en mijn dochter en zoontje in Nieuw-Vennep. Ik bootcamp zelf al zo’n 15 jaar. Sinds 2020 train ik met veel plezier bij Bootcamp-Bos. Daarnaast geef ik ook graag bootcamptraining. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om de juiste oefeningen bij het gewenste niveau te vinden. Naast mijn baan bij Vattenfall en mijn gezin krijg ik energie van bewegen in de buitenlucht en ik hoop jou hiervoor ook enthousiast te krijgen!

Mijn naam is Elma Vaalburg. Ik hou van veel outdoor sporten maar hardlopen is mijn grootste passie. Krachttraining is een leuke variatie en aanvulling. In 2016 ben ik bij Bootcamp-Bos gaan trainen. De sfeer vond ik direct erg leuk. Ik vind het heel belangrijk dat je in een training jezelf kunt uitdagen en dat het ook gezellig is. In alle groepen van Bootcamp-Bos ervaar ik deze combinatie. Niet de competitie met elkaar aangaan maar elkaar stimuleren; op welk niveau doet er niet toe.  Sinds 2022 geef ik trainingen voor Bootcamp-Bos en ruim ik altijd een kwartiertje in waarin een bepaalde spiergroep extra getraind wordt. Daar omheen is er ruimte voor andere oefeningen en pas ik veel variatie toe.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wil je een gratis proeftraining of meer informatie: jan@bootcamp-bos.nl | 06-17777810 | KvK nr. 62585444