Voeding

Voedingsadvies nu ook mogelijk!

Naast verantwoord bewegen en sporten, is voeding de essentiële factor voor een gezond lichaam!

Gewichtsconsulente

Mijn vrouw, Sjoukje Bos is afgestudeerd als gewichtsconsulente voor volwassenen èn kinderen. Ze heeft ruime kennis opgedaan op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing. Sjoukje is opgeleid om mensen te begeleiden bij gewichtsproblemen en heeft inmiddels verschillende mensen begeleid en geholpen. Hierbij speelt motiveren en voorlichting over voeding en beweging een grote rol. Na een intakegesprek dien je voor een korte periode jouw eetgewoontes bij te houden.  Aan de hand van deze registratie volgt een voedingsadvies.

Een intakegesprek, analyse en eenmalig voedingsadvies:

Na een intakegesprek is de volgende stap een voedingsanalyse. Daarna volgt er een advies over jouw voeding. Daarbij wordt gekeken naar de verhouding van de diverse vitamines, mineralen, koolhydraten, eiwitten en vetten die jij binnenkrijgt. Er wordt gekeken naar een gezonde voeding op maat. Zodat je de juiste keuze kunt maken in jouw voedingssamenstelling waarbij jij je goed voelt. Hierbij kun je normaal eten zonder gebruik te moeten maken van shakes en diëten. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan op haar website: www.voedingsadvies-bos.nl

Intakegesprek, analyse en uitgebreid voedingsadvies voor: € 65,- ( “bootcampers” krijgen 20 % korting ) In overleg zijn vervolgafspraken ook mogelijk.